OERactief in praktijk 3-daagse + consult

Tijdens ons eerste contact wordt uitgebreid geïnventariseerd, hoe ‘de film’ van jouw leven eruitziet. Dan ga je alvast aan de slag met het observeren van je lichamelijke reacties op veranderingen, gebruikmakend van een leefstijldagboek en ondersteund met recepten van onze koks van www.eetjezelfvitaal.nl via de eetjezelfvitaal receptenmodule.

Na enkele weken, wordt in overleg een 3-daagse in de praktijk gepland. In die dagen ga je ervaren hoe je de regie over gezondheid weer terug kunt pakken. Je maakt opnieuw kennis met ‘oude vrienden’, die wij hormetische prikkels noemen: koude en warmte, honger en dorst, inspanning en ontspanning, ademhaling en voeding als medicijn. Leefstijl veranderingen zijn alles bepalend voor herstel, onderhoud en preventie van gezondheid.

Je verblijf is geheel verzorgd op een mooie plek in de Brabantse natuur en erop gericht dat de kennis over gezondheid samen met de fysieke ervaring leidt tot een nieuw begin – een nieuw programma – de beste start en de motivatie om vol te houden.

Na inschrijving, nemen wij contact op om een datum van de 3-daagse af te spreken.

U betaalt pas na vaststelling van de datum waarop de 3-daagse zal plaatsvinden.
Eventuele kortingen worden op het totaalbedrag in mindering gebracht.   

Prijzen zijn Exclusief: reiskosten en reis- en annuleringsverzekering

Wanneer je hebt gekozen voor OERactief 3-daagse + consult, ga dan nu verder naar mijn agenda of neem contact op.

€ 795
All search results