OERACTIEF

Leef

nu

Word

Leef Word

Sterker

nu Sterker

OERACTIEF

Leef

nu

Word

Leef Word

Sterker

nu Sterker

Wist je dat de meeste kennis over je gezondheid verborgen ligt in je lichaam? En het feit dat je veroudert te maken heeft met een opeenstapeling van foutjes die het lichaam maakt, schade die het oploopt en de capaciteit die je je lichaam geeft om deze te kunnen herstellen?

De omstandigheden waarin je leeft bepalen het risico op ziekte en/of vroegtijdige veroudering.
Wil je fit blijven dan moet je je lichaam uitdagen om zich te kunnen blijven aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Denk aan de topsporter die meer spiermassa wil, daarvoor is een variabele training nodig en moet hij spierpijn op de koop toe nemen.

Elke minimale schadelijke prikkel, vraagt om een oplossing en het antwoord leidt tot verbetering en aanpassing.
Geen enkele lichaamscel staat stil, er is namelijk altijd beweging, maar de mate van flexibiliteit bepaal je zelf.

Wil jij ook:
– een heldere geest hebben om krachtig keuzes te kunnen maken
– vertrouwen hebben in het eigen lichaam
– het proces van veroudering terugdringen of tegengaan
– lichamelijke en geestelijke processen optimaliseren
– futloosheid te lijf gaan
– chronische klachten te lijf gaan met acute stressprikkels
– geen medicatie meer nodig hebben
– al spelend rondrennen met jouw (klein)kinderen

OERactief is volledig gebaseerd op de principes van kPNI , Hormesis  en Hallmarks of Health, deze wetenschappelijke benaderingen gaan uit van de krachtige werking van ons lichaam en haar zelfherstellend vermogen.

Onze mogelijkheden

Praktijk OERactief consult

During an extensive first conversation, the doctor Mathilde Kuijpers crawls into your skin, as it were. What is your complaint and how does it influence your life? We look at where you are now, how your past was and where you want to go. This information and additional investigations lead to the cause and often the solution.

OERactief in praktijk 3-daagse + consult

Gezondheid zit in jezelf! Niet in een pil of in een supplement. Mathilde leert en laat je ervaren hoe je dat zelfherstellend vermogen weer activeert. In deze 3-daagse wordt deelnemers geleerd om diverse leefstijl-veranderingen in te zetten die bijdragen aan een vitaler leven. Maak kennis met wetenschap en ervaring van onze professionals.

OERactief in praktijk 6-daagse + consult

De OERactief week is een intensieve behandeling gericht op energie die tot herstel leidt. Het is een serieuze boost voor je immuunsysteem en prikkel voor je brein. Het is een week gericht op pure vitaliteit gebaseerd op diverse wetenschappelijke stromingen. Een cadeau voor jezelf met een meetbaar effect tot wel 3 maanden.

OERactief in praktijk 3-daagse

Get to know your inner primal power and with doctor Mathilde Kuijpers. Our 3 days is the perfect intervention for this. Do you consider health of paramount importance and are you looking for new insights, supportive social contacts, or do you just want a refresher after a previous OERactive experience, then this is THE possibility.

OERactief in praktijk 6-daagse

Even helemaal weg van de moderne, luxe, maar ook zeer stressvolle, ziekmakende maatschappij. Ben jij in de gelegenheid en gun je jezelf een optimale fitheid, neem dan die 6-dagen voor jezelf. Gedurende deze dagen zul je alles leren en ervaren over genezing, onderhoud en preventie van onze meest gezonde staat van zijn. Wij kijken uit naar jouw komst en zien je stralend vertrekken.
Bel ons:
+31 (0)645098646

* indicates required
All search results