Probioticum Nutalis 7M Bio Herbal Fermentation

 23,95

Unieke, geconcentreerde fermentatiedrank met 28 stammen micro-organismen en 12 biologische kruiden met het volledige metabiotische spectrum (en bio-actieve plantenstoffen).

Categorie

Beschrijving

Actieve ingrediënten

per dagdosering van 10ml

Water Bio-suikerrietmelasse* na het fermentatieproces is er geen restsuiker meer aanwezig in de samenstelling

Bio-kruidenmengsel* 12 kruiden
*Bio-kruidenmengsel bestaat uit: Foeniculum vulgare Mill. (venkel), Pimpinella anisum L. (anijs), Menta x piperita L. (munt), Thymus vulgaris L. (thijm), Origa- num vulgare L. (oregano), Cynara carduculus L. (syn.: Cynara scolymus L.) (artisjok), Glycyrrhiza glabra L. (zoethout), Urtica dioica L. (grote brandnetel), Urtica urens L. (kleine brandne- tel), Achillea millefolium L.(duizendblad), Cuminum cyminum L.(komijn), Echinacea purpurea L. (rode zonnehoed)

Melkzuurbacterie-culturen* ca. 30 miljard
*Melkzuurbacterie-culturen bestaat uit: Bifidobacteriumbifidum, Bifidumbacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Bacillus subtilis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Enterococcus faecium, Lactobacillus amylovorus, Lactobacillus amyliticus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus delbruecki, Lactobacillus crispatus, Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus farraginis, Lactobacillus parafarraginis, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus zeae, Lactobacillus diacetylactis, Lactobacillus lactis, Lactobacillus thermophilis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus johnsonii, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus gasseri

zout (Quellsalz Portugal) 0,5%

All search results

Maak vandaag nog een evaluatieafspraak met een van onze experts

Kantoor locatie

Zandstraat 34 5425 VB De Mortel

Contactgegevens

+31 (0)645098646