CURACTIEF

Relax

Move

Breathe & Mediate

Have Fun

Bel ons:
(+1) 3322 176 301
Ons lichaam is krachtig en heeft een zelfhelend vermogen. De kracht van mijn benadering zit in het terugbrengen van deze capaciteit van je lichaam. Voeding en beweging zijn daarbij essentieel. De orthomoleculaire benadering geneest de klacht vanuit de basis en zorgt voor ziektepreventie. Bent u lichamelijk of geestelijk ontevreden over uw gezondheid? Bent u chronisch ziek of heeft u een onvoldoende opgelost medisch probleem? Laten we in mijn gezondheidspraktijk in gesprek gaan. Samen vinden wij uw balans terug.
Book An Appointment

3

therapeut

5000+

KLANTEN

4000+

Healed Hearts

100+

WELLNESS-PRODUCTEN

Mathilde Kuijpers

Arts integrale geneeskunde kPNI
PNI-therapeut bij uitstek
'Uw leefstijl is uw medicijn'

Voor wie

Uitputting

Ben je nog steeds niet de energieke ondernemende persoon van voor je burn-out, voel je je sinds de depressie vaak nog neerslachtig en komen je ideeën niet van de grond.

Kinderwens

Heb je vragen over je kinderwens of toekomstige kinderwens.
Kinderwens

Of volg je een intensief traject en heb je daarbij het gevoel dat men voorbij gaat aan jou vragen over je gezondheid en leefstijl. Lijkt het alsof je in de steek gelaten wordt door je eigen lichaam en wil je eruit halen wat erin zit. 

Chronische ziekten

Ik zie er de uitdaging in chronisch niet voor altijd te laten zijn.

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen.
Bel ons:
(+1) 3322 176 301

Leefstijl geneeskunde

Terug naar de basis
Een reguliere benadering die alle signalen van het lichaam combineert, gevolgd door een natuurlijke behandeling.

Zelfhelend vermogen

Maak gebruik van uw lichaam
Het lichaam weet zichzelf te herstellen. Mijn behandeling activeert deze vaardigheid.

Preventief genezen

Voorkomen is genezen
Genezen richt zich op het oplossen van aandoeningen. Voorkomen is beter dan genezen.

Ik ben als arts leefstijlgeneeskunde zowel algemeen medisch als in de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI), opgeleid. Leefstijlgeneeskunde gaat uit van de mogelijkheden die het lichaam heeft. We zijn uiteindelijk al zo’n 200.000 jaar in staat allerlei gevaren te trotseren. De basisvoorwaarden zijn gezonde voeding, beweging, stressmanagement en sociaal en geinspireerd leven.
Praktijk CurActief gaat uit van een persoonlijke benadering. Elk lichaam reageert anders op zijn of haar omgeving en daarom heeft ook niet elk medicijn bij iedereen hetzelfde effect. Mijn benadering is persoonlijk en ik kan u motiveren en inspireren om de weg in de slaan naar een gezond leven.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Katherine Gold
2020 Pacient
All search results